Grip op de zaak

Als ondernemer bent u het liefste aan het ondernemen. Plannen maken, uw bedrijf uitbouwen, bijsturen. Doelgericht; u heeft alles onder controle. Maar is dat wel zo? Want net als uw bedrijf, ontwikkelt u zich ook privé. Met geplande (trouwen, gezinsuitbreiding, bedrijfsoverdracht) en soms onverwachte (ziekte, echtscheiding) gebeurtenissen. Wist u dat deze veranderingen ook invloed kunnen hebben op uw bedrijf? En dus op uw financiële toekomst? En dat van uw gezin, uw familie? Uw bedrijf is immers veelal uw belangrijkste bron van inkomen en vermogen.

Bij alle ontwikkelingen in uw privésituatie speelt uw onderneming een rol. Bij Accountenz+ maken we u bewust van de risico’s en mogelijkheden, en adviseren we hoe u nu al dingen kunt regelen en vastleggen voor later. Op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Advies over een specifiek onderwerp, of een uitgebreide financiële planning? Voor kleine én grote vraagstukken zijn wij altijd dichtbij. Via de telefoon, email of een persoonlijk gesprek met uw vaste adviseur. Bij ons geen dikke rapporten, maar realistische en heldere antwoorden waarmee u meteen de juiste keuzes kunt maken. Zo brengen (en houden) we u op koers om uw wensen en ambities waar te maken.

Grip op uw financiële toekomst

Een persoonlijk financieel advies geeft rust en de zekerheid dat u alles goed geregeld heeft. Voor uzelf en uw bedrijf, maar ook voor uw gezin en uw familie. Voor nu en later. Zodat u in alle vrijheid kunt ondernemen. Dát is de ‘plus’ van Accountenz+!

Wilt u weten of er (toekomstige) zaken zijn die nu al aandacht behoeven? Praat er eens over met Albert Rommers op 0165 30 50 30 of stuur een e-mail naar a.rommers@accountenzplus.nl. We leren u graag kennen in een vrijblijvend gesprek.

Registreren nieuwsbrief