De dienstverlening van Accountenz+ steunt op een aantal belangrijke pijlers:

Kennismaking
Om u goed te kunnen adviseren, willen we u eerst beter leren kennen. Daarom begint onze dienstverlening met een vrijblijvende kennismaking op een locatie naar uw keuze. Samen bekijken we of er in uw privésituatie onderwerpen of gebeurtenissen spelen die van invloed (kunnen) zijn op uw financiële toekomst. Aan de hand daarvan bepalen we of er zaken zijn die nu al opgepakt kunnen of moeten worden.

Vervolggesprekken
In deze ontmoetingen gaan we dieper in op de zaken die aandacht behoeven. We beoordelen relevante stukken, stellen prioriteiten en adviseren u over de te nemen stappen. Wilt u alleen mondeling advies, of liever een uitgebreide financiële planning op papier? Of wilt u graag dat wij met u meegaan bij gesprekken met de bank, de notaris of andere partijen? De keuze is aan u!

Eén aanspreekpunt
Bij vertrouwelijke onderwerpen horen korte communicatielijnen. De adviseur van Accountenz+ is daarom uw vaste contactpersoon. Hij of zij bewaakt de grote lijnen en werkt samen met u toe naar de gewenste situatie. En ook daarna houden we regelmatig een vinger aan de pols. Want niet alleen u, maar ook uw omgeving en fiscale wet- en regelgeving kunnen (snel) veranderen. Daarom heeft ook een goed financieel advies regelmatig onderhoud nodig!

Deskundig advies
Onze adviseurs dragen het keurmerk van de Federatie Financieel Planners (FFP) en beschikken over specialistische kennis op het gebied van fiscaliteiten, financiële planning en bedrijfsoverdracht. Daarnaast heeft ons kantoor geen banden met aanbieders van financiële producten. U bent dus verzekerd van deskundig én onafhankelijk advies! Voor specialistische vraagstukken op juridisch gebied brengen we u graag in contact met een netwerk van externe professionals (notarissen, advocaten et cetera). Zij zijn niet bij ons in dienst, en verrekenen hun werkzaamheden rechtstreeks met u. Zo houden wij onze dienstverlening inzichtelijk.

Maatwerk
Wij geloven niet in dikke rapporten, maar juist in praktische begeleiding. In heldere antwoorden die specifiek gericht zijn op uw persoonlijke situatie. Hierdoor is het moeilijk om vooraf aan te geven hoeveel tijd er nodig is om uw wensen vorm te geven. Bovendien bepaalt u zelf welke werkzaamheden u door ons laat uitvoeren, en welke u zelf oppakt. Zo houdt u grip op de kosten! En zorgen wij ervoor dat u grip houdt op uw financiële wensen en ambities. 

Registreren nieuwsbrief